Raadhuisplein 11-13 Nistelrode
RESERVEREN

Over ons

Een uniek verblijf.

Wat leuk dat je interesse hebt in Brabant Suites. We hebben al onze horeca- en reiservaring ingezet om een tweetal suites te ontwerpen waarvan ons eigen hart ook sneller gaat slaan. De combinatie van sfeer, wellness en luxe. Met XL bubbelbad en sauna, een écht goed bed en een gemoedelijke loungeruimte, voorzien van een modern home entertainment systeem.

Wat het voor ons extra bijzonder maakt? Dat is het feit dat Brabant Suites is gerealiseerd op de voormalige plek van De Brouwershoeve, in het hartje van ons mooie dorp Nistelrode. De plek waar wijzelf als kinderen zijn opgegroeid en waar onze ouders een café, restaurant en zalencentrum hadden.

Ingrid Hermans

Dankzij mijn werk als ‘traveldesigner’ voor luxe reizen op maat, kom ik in de allermooiste hotels, resorts en lodges in de wereld. Deze ervaring heb ik naar hartenlust ingezet bij de realisatie van de Brabant Suites.

Silvia Hermans

Mijn werk als KLM stewardess, brengt me op de mooiste plaatsen en in luxe hotels op elk continent. Ik weet wat ervoor nodig is om een gast in de watten te leggen.

Het is een geweldig avontuur om mijn ervaring en passie samen te brengen in de twee onvergetelijke Brabant Suites.

Heb je een vraag of suggestie?
Stuur een email en we beantwoorden je snel.

Scroll to top