Raadhuisplein 11-13 Nistelrode
RESERVEREN

Contact

Reserveringsaanvraag

Wil je een suite reserveren of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en klik op “Verzenden”. Je krijgt zo snel mogelijk reactie.

  Wil je één van de Brabant Suites reserveren voor een langere periode? Bijvoorbeeld voor zakelijke gasten uit het buitenland? Ook dat kan. Voor periodes langer dan 3 aaneengesloten nachten, maken wij graag een arrangementsprijs. Dat geldt eveneens wanneer je op frequente basis gebruikt wilt maken van één van de Brabant Suites.

  Huishoudelijke regels.
  Wij zien ernaar uit om je als gast te ontvangen. We hopen dan ook dat je onze gastvrijheid waardeert. Om je verblijf tot een unieke beleving te maken, hebben we veel tijd en aandacht besteed aan de inrichting van de Brabant Suites. We gaan ervan uit dat je je als een fijne en verantwoordelijke gast gedraagt. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal heldere huisregels opgesteld.

  Legitimatiebewijs.
  Bij het inchecken dien je de gegevens van een geldig legitimatiebewijs te kunnen invullen.
  Gasten dienen ouder te zijn dan 18 jaar.

  Roken.
  Het is verboden om te roken in Brabant Suites. Buiten op je privé terras kun je echter een sigaret opsteken. Bij overtreding brengen wij 150 euro aan reinigingskosten in rekening. In geval de rookmelder door roken afgaat, brengen wij 275 euro aan brandweervoorrijkosten in rekening.

  Huisdieren.
  Huisdieren zijn niet toegestaan in Brabant Suites.

  Diefstal.
  Brabant Suites is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan je bezittingen die aanwezig zijn in Brabant Suites.

  Schade en Aansprakelijkheid.
  Bij vernieling aan eigendommen van Brabant Suites, of in het geval van ontvreemding van eigendommen van Brabant Suites, kunnen wij je als gast aansprakelijk stellen.

  Extra bezoek.
  Het is verboden om tijdens je verblijf aan Brabant Suites extra bezoek te ontvangen.

  Adres

  Scroll to top