Raadhuisplein 11-13 Nistelrode
RESERVEREN
WELKOM BIJ

De Brabant Suites

Een uniek verblijf.

De Brabant Suites; een plek waar luxe, design en comfort samenkomen. Eikenhouten visgraat vloeren, op maat gemaakte kastwanden, kingsize boxspring bedden van wereldklasse, een luxueuze bad- en sauna beleving met jacuzzi en privé sauna en een ‘state of art’ entertainment systeem. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. Laat je inspireren en reserveer snel een plekje in één van de twee Brabant Suites.

Rooms
Years in Business
Employees
Customer Satisfaction
%
BEKIJK

Onze suites

IMG_1504

De Donzel Suite is een fraaie suite, stijlvol ingericht voor een bijzondere en luxe beleving.

PHOTO-2022-06-16-16-03-39 5

De Menzel Suite is fraai ingericht, met bijzonder oog voor detail, voor een ongekende beleving.

LEUK OM TE DOEN EN TE ZIEN

Ontdek in de buurt

maashorst-01

Natuurgebied De Maashorst

Een wandeling of fietstocht door het natuurgebied van De Maashorst is een echte beleving. Ontdek het unieke verschijnsel van de wijstgronden of raak onder de indruk van de goedmoedige grazers in de heide-achtige omgeving. Zeker ook ontdekken? De schatten uit de oudheid aan de Keltenweg.

vantilburg

Shoppen op loopafstand

Amsterdam? Rotterdam? Utrecht? Den Haag? Nee hoor. De grootste modewinkel van het land, Van Tilburg Mode en Sport, bevindt zich op loopafstand. Laat je verrassen door de modecollecties op ruim 10.000 vierkante meter winkeloppervlak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citytrip in de buurt

Op slechts 20 autominuten geniet je van drie bruisende steden; Culturele hoofdstad ’s Hertogenbosch met zijn beroemde Sint-Jan en Bosche Bollen, Stad van de oudheid Nijmegen met zijn Waalkade en De Waag en het innovatieve Eindhoven met zijn Strijp-S en het Van Abbe museum.

Scroll to top